Atıştırmalık tariflerini Mush ürünleriyle hazırlamaya ne dersin?
Malzemeler
Mush Siyah Trüflü Acı Sos
Mush Siyah Trüflü Light Mayonez
Mush Siyah Trüf Aromalı Natürel Sızma Zeytinyağı
Mush Siyah Trüflü Deniz Tuzu
1 Adet Patlıcan
1 Adet Kabak
1 Tavuk Göğsü
2 Adet Patates
50 g Ekmek Kırıntısı
1 Adet Yumurta
50 g Un
Parmesan Peyniri
Hazırlanışı
Atıştırmalık tabağı için sebzeleri ve tavuğu kullanıma hazır hale getirin. Malzemeleri panelemek için ayrı tabaklara un, yumurta, ekmek kırıntısı koyun ve Mush Siyah Trüflü Deniz Tuzu ile tuzlayın.
Dilediğiniz Mush Aromalı Natürel Sızma Zeytinyağı ile yağladığınız patlıcanları sırasıyla un, yumurta ve ekmek kırıntısına bulayın.
Aynı işlemi tavuklar için de uygulayın.
Bir kaba aldığınız kabaklarınızı parmesan peyniri ile harmanlayarak fırın tepsisine dizin.
Dilimlediğiniz patateslerinizi yağladıktan sonra Mush Siyah Trüflü Deniz Tuzu ile tuzlayın ve airfryer yardımıyla pişirin.
Önceden ısıtılmış fırında parmesanlar eriyip kızarana kadar kabaklarınızı pişirin.
Panelediğiniz patlıcan ve tavuklarınızı yağda kızarttıktan sonra tüm ürünleri bir servis tabağına alın.
Mush’ın birbirinden lezzetli soslarıyla atıştırmalık tabağınıza son dokunuşu yapın.
Afiyet olsun.