Kanlıca Mantarlı Hamburger Tarifi

Hazırlanışı

Kuru kanlıca mantarlarınızı ılık bir suda yıkayın.

Yıkadığınız mantarlarınızı sıcak su ile dolu bir kaba alın ve 15 dakika sıcak suda beklettikten sonra mantarlarınızı sıcak sudan alıp süzdürün.

Karamelize hale getirdiğiniz soğanlarınızı kanlıca mantarları eşliğinde soya sosu ile kavurun. Hazırladığınız hamburger köftenizi tuz ve karabiber ile önceden ısıttığınız bir tavada pişirin. Hamburger ekmeklerinizi tavada biraz kızartın. Hazırladığınız mantar ve soğan karışımının üstüne cheddar peyniri ekleyin. Ekmeğinizin tabanına Mush Siyah Trüflü Light Mayonez sürün. Tüm hazırladığınız malzemeleri ekmeğinize yerleştirin ve kanlıca mantarı ile hazırlanan hamburgerinizin tadını çıkarın.

Afiyet olsun.


Malzemeler

1 adet Hamburger Ekmeği

120 g Dana Kıyma

Mush Kanlıca Mantarı

20 g Karamelize Soğan

2 adet Cheddar Peyniri

Mush Siyah Trüflü Light Mayonez

Soya Sosu

Turşu

Tuz ve Karabiber

Diğer Yazılar

Arancini Tarifi
Malzemeler 100 g Haşlanmış Pirinç1 Adet Yumurta 10 g UnKüp MozarellaParmesan Panelemek için 50 g Ekmek Kırıntısı1 ...