Hazırlanışı
Kuru kanlıca mantarlarınızı ılık bir suda yıkayın.
Yıkadığınız mantarlarınızı sıcak su ile dolu bir kaba alın ve 15 dakika sıcak suda beklettikten sonra mantarlarınızı sıcak sudan alıp süzdürün.
Karamelize hale getirdiğiniz soğanlarınızı kanlıca mantarları eşliğinde soya sosu ile kavurun. Hazırladığınız hamburger köftenizi tuz ve karabiber ile önceden ısıttığınız bir tavada pişirin. Hamburger ekmeklerinizi tavada biraz kızartın. Hazırladığınız mantar ve soğan karışımının üstüne cheddar peyniri ekleyin. Ekmeğinizin tabanına Mush Siyah Trüflü Light Mayonez sürün. Tüm hazırladığınız malzemeleri ekmeğinize yerleştirin ve kanlıca mantarı ile hazırlanan hamburgerinizin tadını çıkarın.
Afiyet olsun.
Malzemeler
1 adet Hamburger Ekmeği
120 g Dana Kıyma
Mush Kanlıca Mantarı
20 g Karamelize Soğan
2 adet Cheddar Peyniri
Mush Siyah Trüflü Light Mayonez
Soya Sosu
Turşu
Tuz ve Karabiber